the black balloon

filmerna var inge bra. men såg en film förut idag, "the black balloon" - den var jättebra, handlar om en kille som har en bror som är typ handikappad, kärlek, och lite så.. gullig film.

ska snart ut och träffa en kompis, mitt löshår har blivit så jävla slitet, så de är asfult. vågar knappt gå ut med de, men nu har jag redan sattit i de och orkar inte ta ut de. fyfan, får köpa nytt snart :) aja, hejsvejs!

bilder
















orkar inte lägga in mer bilder nu, kom precis hem från läkarn, och jag har öroninflamation, magsjukan är över tror jag, men mår fortfarande illa. min syster har blivit smittad nu, synd.
aja, ska lägga mig och kolla på film har köpt två nya filmer, kärlek 3000 och genova.. får väl se om dom är bra, puss.



nu är jag hemma!

hemma från varma turkiet, saknar de redan faktist. jättekallt i sverige! 
sitter och lyssnar på lite låtar som gick om och om igen där, haha.. t.ex; lasgo - over you och shakira - waka waka (this time for africa) as sköna låtar. 

vaknade inatt av att jag var väldigt törstig, så jag gick och drack, sen kände jag en konstig känsla i magen, som började gå uppåt mot halsen, så gick in på toaletten och spydde.. och de upprepades många gånger, usch. även om jag inte hade något kvar i magen sen, så var jag tvungen att spy. innan vi gick på bussen för att åka till flygplatsen i antalaya, i två timmar, så fick jag två tabletter av en jätte snäll man, som stoppar så att man inte spyr, och den andra var något annat, kommer inte ihåg. men de blev bättre, klarade bussresan, men sen direkt när maten kom på flyget, hade bestämt att inte äta något, men drack upp colan, lite för fort, och spydde upp det, min syster blev jätte arg, och tappade matlusten HAHA :( de är lite bättre nu, men har jätte ont i örat, antagligen öroninflamation, usch. jaja, bilder kommer imorgon, tog också "modellbilder" vid solnedgången, på stranden. men när dom kommer in vet jag inte.. hm, puss

SWEET SIXTEEN!

världens bästa jag fyller år idag, helt jävla underbart. känner verkligen skilnaden mellan 15 och 16, hahahah not. men ja, hoppas jag får en jättebra dag, puss på mig. <3 

HAHA, hoppas alla där ute som inte ens läser dehär också får en jättebra dag! 
har iallafall varit och firat mig hos pappa, fick en klockan av min syster, jättesnygg. pengar och blommor av farmor, pengar och en frida tidning av pappa och rebecca. asgulligt. jaja, puss och kram.
denna bilden togs för ett år sen, eller ja.. den 16 juli. hade knappt sovit något den natten, men hade en jäkla underbar natt, med en underbar person, som tyvärr visasde sig vara en idiot efter ett tag.

25 juli, 2010

dagarna rullar på som de ska. firat mig lite idag, fick 1000kr och en slags "väska" som man kan ha antingen mobil, pengar eller kamera i. eller något sånt, haha. har packat ner lite kläder i en väska, men känns som att den väskan är liiiite väl stor. ska ju bara vara borta en vecka, men har typ 1000 linnen med mig, haha. aja, väntar på att milla och kim ska komma, så att milla kan testa lite kläder. känner att jag inte kan packa annars, eftersom hon säkert kommer rota upp alla mina kläder för att testa dom. jaja, imorgon ska jag till pappa och fira mig, så dagen går nog rätt så fort, sen är de äntligen lördag. wihoo!

sen ska jag nog träffa alexandra någon gång innan jag åker också, antingen imorgon eller lördag på dagen. aja, puss och kram.


snart lördag, åh

nyss tagit fram massa sommarkläder och testat dom, måste börja packa lite smått idag, eftersom imorgon och iövermorgon så ska vi ju somsagt fira mig. åh, jaja.. efter allt testande av kläder så börjar jag bli hungrig. ska ner snart och äta lite. mums, hahaha. puss

i like the way it hurts

hej gullet. sitter här och lyssnar på fyra just nu favoriter.
ne-yo - beautiful monster
bob ft. haylie williams - airplanes
eminem ft. rihanna - love the way you lie
timbaland ft. katy perry - if we ever meet again

dom ska absolut få följa med på en tripp till turkiet på lördag, mamma kom förut och sa att hon just bokat resa till turkiet för mig, milla och kim. UNDERBART, vilken bra födelsedagspresent,  fyller ju år då. får väl hoppas på att de blir ett bra hotell också, eftersom vi tog ospecifierat. men de kommer de väl inte bli bara för de, kanske kommer mitt ute i ingenstans, inte nära havet, inte nära stan, ingen pool ingenting? haha, gud.. då dör jag!

jaja, imorgon är de onsdag .. vet inte riktigt vad som händer, måste köpa solbrillor, om jag inte gör de i turkiet, och sen bikini. om jag inte får de i present då. på torsdag kommer min moster och så, och firar mig. sen på fredagen ska jag hem till pappa så firar vi mig igen, och sen lördag blir ja ju sexton och halv 7 på kvällen ska vi vara vid landvetter. vet inte vad jag ska ha med mig eller något, tänk om planet krashar? hahah, gud. aja klarade mig ju typ HELT SJÄLV när ja skulle till malta, kände ingen. nu hör jag några utanför mig som antingen ska utomlands eller kommit hem från resa, hör massa rullande resväskor, haha längtar nu! :D

http://baylakesfinest.blogg.se/images/2010/alanya_69242940.jpg
och fan vad jag hoppas på att vi får ett all inclusive hotell, men de är väl bara en dröm? turen gillar inte mig :(

är med min barndomsvän.

fuck me i'm famous

långa nätter

verkligen stekväder igår, över 30grader. kunde knappt sitta ute på altanen, hahah. lite senare grillade jag med milla, kim, carro och tindra. asmysigt, carro och tindra drog hem, och vi satt kvar och snackade oså länge. idag är de inget bra väder, så har bara legat i sängen och kollat på tv, och läst twilight. vill så gärna se eclipse, men får väl se när jag gör de helt enkelt :)








bilder från varbeeeeeerg

jag lever lizzie.

är med lizzie, har kollat två filmer. och lite sånt, sitter och lyssnar på melissa horn, beroendeframkallande förfan.
aja, inget mer och säga. puss

justde, inatt vaknade jag upp av att hon skrattade i sömnen HAHAHHA

RSS 2.0