valborg imorgon

idag åkte min mamma till monaco, hihi = ensam hemma hela helgen. hon kommer hem på måndag tror jag, och sen på fredag igen åker hon till grekland, så de betyder att jag är ensam hemma i 8 dagar till då, och de betyder ju den helgen och även helgen efter. fyfan va gött. men klart ja kommer sakna mammsen =)

aja, imorgon är de valbooooorg! hihi, asgött. och de ska firas för fullt med alexandra, micaela och johanna, och massa annat folk.

efter skolan idag drog jag och jessica till gymmet och tränade lite, haha.. tränade inte alls mycket idag, hade inte orken med mig, haha. men sen lämnade jag henne i 20 minuter för jag kände för att bli lite brunare.. och jag fattar ingenting, man ser ingen skillnad. är fortfarande vit, men ändå har jag en jävla rand, usch :( kanske drar och solar imrogon igen, fast tror inte jag orkar de. måste ju hem och fixa mig och så hihi, aja.. nu ska jag sova, skola imorgon pusspuss ;*

R.I.P

i morse så dog min "låtsasmorfar", har aldrig direkt sett honom som min låtsasmorfar, eftersom jag inte träffat honom så mycket på dom senaste åren. men en god människa var han allt. fyfan, de är så hemskt med folk som dör. i söndags, så firade vi min syster och då var mormor där. och hon sa hela tiden "idag trodde jag att han hade somnat in, trodde verkligen det", och typ "jag måste hem till honom, de kan hända när som helst." och sånna grejer, fyfan.. aja, hoppas han har det bra uppe i himlen iallafall.

jaja, idag var det iallafall skola. skippade första lektionen, och när jag väl kom till skolan, fick jag reda på att jag hade håltimma på nästa lektion, så åkte ner till angered med emelie. köpte glass och cola, gott! :)
sen hade vi matte, bamba och so.
vill ha fredag nu =)

no one knows why i'm into you

hej bebisar, ska bli bättre på att uppdatera. hihi kul att läsa när man blir äldre.
har iallafall inte gjort så mycket, i lördags så drog jag, alexandra, timmie, johanna & micaela hem till mig så grillade vi och drack lite och så. hihi, askul. men alexandra och timmie drog hem tidigt :( när johanna drog hem lite senare så åkte jag och micaela upp till rannebergen och träffa en killkompis, haha .. sen drog vi hem och sooooooooov.

råkade också ringa upp min mamma mitt i natten, och hade då typ skrikit " DOM HAR SLÄCKT LJUSEEEEN, KOLLA DOM HAR SLÄCKT LJUSEN!" sen när mamma ringde upp mig, och frågade vafan jag gjorde.. så svarade jag bara; vi kollar på film. HAHA, men klart hon fattade såklart att vi inte gjorde det.

fick ett häfte av min so-lärare idag, så jag ska ha ett prov, antagligen muntligt, och klarar jag de så får jag G, i slutbetyg, tror jag. asbra ju, så får plugga förfullt nu, 2 veckor på mig =)
sen i maj ska jag ha ett prov i matte, för att jag håller på att få ig, för ja tror inte ja klara nationella. så får jag G på den, så har jag G.. får jag IG, då dör jag!

iaf, väntar på att alexandra ska ringa mig så ska vi väl planera lite inför valborg på fredag. aaaaaaaaskul :D

jaaaaaaaja, ska försöka sova snart, eller aa om ngn timme, haha kyssssssss

you're out of my life

dålig uppdatering, iknow.

skola idag, och sen klockan två åkte klassen ner till angeredsgymnasiet och kollade en pjäs. två skådespelare i en och samma smäll, haha nejmen.. frida (nilla i riverside), och mika (hon blonda i i taket lyser stjärnorna) asballt förfan hahah (;

efter skolan så var jag med jenni, har itne varit med henne sen vi var i sthlm tsm. ialalfall, vi gick helt enkelt hem till mig och skulle plugga på ett arbete som är tills på torsdag, men de gick ju som de gick. alltså bestämde vi oss att dra ner till angered och köpa något gott. sedan kom hennes flickvän hanna, och gjorde oss sällskap. efter en stund drog jag hem. och nu sitter jag här och gör absolut ingenting.

kram

vi hade lite kul =)


tonight would be the night that i fall for you

hade utväcklingsamtal igår, haha. bättre än innan nu iaf :)
är påväg mot g i so, men tror inte jag kommer klara att få g. om jag bara fortsätter att gå på gympan och slöjden så har jag g där nu också. har ju missat några lektioner, och hade en varning, men nu har jag ju kommit dit varje gång och arbetat bra, så tror de kommer nog gå bra. och hemkunskapen hade jag ett starkt g, så de är ju bra. trodde jag skulle få ig HAHA! ska försöka att höja mig i vissa lätta ämnen. men har ju inte så lång tid kvar på mig. orkar iallafall inte kämpa för spanskan, eftersom jag ska ta bort ett ämne, och de kommer absolut bli spanskan!

jaja, fyfan va skönt de är med sol nu! ja har märkt själv att jag börjat bli mycket gladare, och piggare och sånt nu! tiden går så jävla fort, och snart är de inte vi som är 9A2 längre. känns inte bra, men ändå ska bli kul att träffa på massa nya människor också =)

snart ska jag äta lite mat, sen ska jag ta och plugga lite på matte. vi har nationellaprov i de på fredag, så måste ju börja kolla lite på det. senare blir det ju andra avenyn, hihi har längtat. för tror detta avsnittet kommer att vara väldigt spännande.

och just det, en sak jag itne får glömma är att kolla efter balklänning, börjar känna lite stress för de nu,hm
om jag inte hittar någon speciellt fin, så tror jag att jag bara tar en vit som går till knäna typ, axelbandslös, och ett rätt brett rosa band i midian. rätt fint faktist, ska kolla.

aja, vi hörs! :)

bilder från senaste festen också, inte jag som tagit dom!


mansor, tess, jag och hanna!, tess tog bort sitt ansikte, sån dumis! :(

blev kär i han i den röda adidaströjan, josef eller vad han nu hette! och han brevid som kollar ner, är min "för några år sen crush"  ;)


zara och tess, assöta! :d


balen är ju fan snart!

hm, jag har lite småttpanik för jag hittar ingen jävla balklänning?!?
jaja, får fortsätta att leta...

iallafall, har ju lov nu. och lovet började med att jag, mina två systrar och deras pojkvänner och lille tindra åkte hem till pappa, vi gick ner till havet och hm.. FISKA?! :O (typ hela släkten var där)
mina systrar fick upp 2 fiskar var, men släppte ner dom igen, jag blev jätte ledsen och arg på dom, för jag såg hur fisken fick lida, och funderade faktist i de ögonblicket på att bli vegitarian. fyfan. men skulle aldrig kunna klara mig utan kebab och kyckling, och allt sånt där =/
jag och min låtsas syster gick upp till huset i förväg, för de var så himla kallt och tråkigt. hon gjorde nudlar till oss två, så satte vi oss och kollade på tv.

vi bestämde oss att johanna skulle sova över hos mig, eftersom vi visste två fester. men jag fick tyvärr inte ha med mig henne på den ena festen, så vi drog till kungälv ist. festen var väl inte askalas precis, så vi drog hem vid halv 2 eller något. sista bussen hade redan gått så fick ringa svart taxi. men de gick ju bra endå. när vi väl var hemma, så somnade nästan johanna, och en killkompis kom hit. och vi kollade på film och lite sånt.

johanna blev hämtad vid 12 eller något nästa dag, och jag började fixa mig och senare träffade jag jessica. vi köpte cola och snackade om massa saker. kändes som en sommarkväll, åh.. nu vill jag faktist ha sommar!
vi drog hem till mig, och senare tänkte jag och alexandra dra på fest, men de blev inte av. så mot kvällens slut, så ringde vi till michaela och johanna och drog och åt cheeseburgare i stan, och sen en macka i subway. HAHA, hade inte ätit på hela dagen?!

efter några timmar drog vi oss hem, och jag decka direkt, sköönt!
dagen efter så träffade jag min saknade hanna!, vi bestämde oss för att dra på fest, men fick panik när vi trodde att allt som vi planerat, gick åt helvete! men allt löste sig, så vi åkte in till eriksdal, och de var assöta människor där, alla var verkligen as snälla. hm, eller ja inte alla. vissa är ju lite smått omogna, jävla tattare säger jag bara! hm, kommer till de snart.

jag träffade iaf en kille som jag hade en liten crush på för några år sen. hm, as söt. bestämde oss för att jag skulle sova hos honom, såklart hanna också. och till slut drog vi dit + massa andra, och hade efterfest. de var askul, tills kvällen slutade med massa spya, gråt och mobiler snodda och ja.. massa sånt. ..ja, ni fattar jäääävla tattarungar!

kommer knappt ihåg hur vi kom hem, men kom hem runt 8 på morgonen eller ngt och skulle upp klockan 1, för att mina systrar och deraspojkvänner och mormor skulle komma hem till oss och äta middag. ussssssch, aldrig mer säger jag bara! hemsk kväll, bortsett från dom underbara människorna jag träffade.

aja, sluttjötat om dehär. igår låg jag i sängen hela dagen, och idag också. haha, imorgon hoppas jag att något kul händer (: pussssss


och jessica, jag hoppas du är nöjd nu. bara för dig! haha

asballt

Jag har insett att min senaste kyss: var med en kille som jag för några år sen tyckte var snyggast i min låtsassysters skola. aw
Jag pratar: rätt mycket
Jag avskyr när folk: är falska
Min bästa vän är: hm, saknad
Min första vän heter: vet fan inte, jocke tror jag väl
Kärlek är: något som är både bra och dåligt
När jag borstar tänderna: kollar jag mig i spegeln
När jag lagar mat: så är de typ bara nudlar jag gör
Jag tänder på: dig!
Jag är rädd för: att bli lämnad
Den värsta känslan är: hm, när allt går fel
Den bästa känslan är: när allt går som man vill
Jag är bäst på: hm, vet inte
Jag är sämst på: inget (a)
Om jag var ett djur skulle jag vara: vet inte
Min mobiltelefon är: snodddd
När jag vaknar på morgonen: så är jag trött
Just nu tänker jag på att: jag vill ha en ny mobil
Bebisar är: så jävla söta

RSS 2.0