hm, önskelista

haha, vet inte varför jag gör en önskelista när jag inte fyller år förens 17 juli, men man måste ju vara förberedd så man vet sen, haha hm längtaaar!


shorts från nelly, så jävla snyggggggga!

http://www.grandsand.com/images/pop-up/The-Deep-Magenta-plastklocka.jpg
någon snygg klocka! =)

löshår, om jag inte köper de innan då, som jag tror ja kommer göra =)

http://emmelist.blogg.se/images/2009/dator_54889107.jpg
någon bra laptop

snygga klänningar +andra kläder

  • pengar ;)
  • presentkort till nordstan, eller allum
  • skor
  • ipod, vet inte varför.. när jag likaväl kan lyssna på mobilen. men bättre med ipod
och massa massa mer

ont i magen, ovanligt hmm!?

sitter här och har ont i magen som in i helvete, så ska snart gå och lägga mig. klarar inte av att sitta.
var iallafall på match idag mellan ranne och ik kongahälla. hihi, asnice..

haha, några av dom går i min systers klass haha, och när jag var liten var jag "kär" i en av dom killarna. så jag bad min syster att ge honom ett kärleksbrev som jag skrev till honom, men tror inte hon gav de, jag vågade inte. hahahaha, tyckte han var skitsöt, men nu när man kollar på bilder på han från då, så såg han ut som en tjej. och nu ser han mer ut som, hm... vet inte faktist. 

men jaja, haha saknar att vara liten!

imorgon blir de iallafall ingen skola för mig, ha de så bra. pusssssssss

snön är snart borta, hur skönt är inte de? hihi

kollar på the hills, hihi asnice.
imorogn har vi nationella prov i engelska, igen.. fast nu är de uppsats, usch.

aja, klockan sex ska jag dra och träna med min syster och mamma. och sola, hihi gött.
ska fixa mig nu, pussss

stereo love

kom hem för en stund sen, klockan tre drog jag och träffade alexandra och timmie, vi lämnade honom på centralen. sen drog vi till nordstan och mötte upp alexandras mamma och lillasyster, och alex köpte två bhar förfa-an.

sen drog vi hem till henne och åt lite, och satt vid datan. sen drog ja hem, och senare drog ja ut och träffa en kebabsnopp.

imorogn är de skola, och de suger. orkar inte med skolan, aja.. sitter och lyssnar på stereo love, den är på repeat. looove på de, ska snart sova, pusspussssss

alexandra, hon som gör mig som gladast!

kom nyss hem och sitter och dunkar musik, på högsta nivån. haha, asnice.
aja, ska snart in i duschen. sen ska jag nog göra hallon smoothie, yummi!

får se vad som händer ikväll, kanske träffa någon. men får se om jag orkar. puss



och fan vad jag saknar alexandra älsklingen, inte träffat henne på hm.. kommer inte ens ihåg, föööör längesen. klarar mig inte utan henne. hon är bäst!
hon är en av dom få som verkligen alltid finns där för mig. vi bara blev tajtare och tajtare för varje dag, nu snackar vi aldrig, och träffas aldrig. men vi hör ihop, de bara e så!

everybody is looking for love

helu, vaknade klockan 10 idag, ovanligt faktist, men ganska skönt att inte sova bort dagen. klockan ett ungefär, så blev jag bombad på msn med massa vibbar och sånt från min syster, och sa " JAG ÄR HUNGRIG, ÄR DU HUNGRIG?!?", och massa sånt där.. så hon och hennes pojkvän kim, beställde hem mat från pizzerian. kebabtalrik blev de för mig. plus att vi kollade på tusenbröder, eller vad den heter. skibra serie!, aja bara för vi åt sån glamourös mat, så ska vi dra till gymmet och träna bort fettet, och även sola. ska bli skönt, aja.. nu ringer min syster, så måste dra. pusspuss

kommer man till himlen?, till en ännu bättre plats?

jag är så jävla rädd för att dö, mest för att lämna alla underbara vänner och familjen, inte få träffa dom igen. inte få uppleva alla dom där sakerna man annars skulle kunna göra. man liksom existerar inte mer på denna jord. när jag tänker såhär, är jag faktist glad att t.ex går i skolan. dom friska barnen har över 1000 önskningar, medans dom sjuka har en enda. att bli fri från sjukdomen, och kunna leva ett vanligt liv, att överleva!

jag fattar inte hur man bara kan försvinna ifrån en värld sådär?, asså vem kom på de? varför kan man inte bara få leva ett helt friskt liv, tills man är gammal och dö i en varm säng, då man har kunnat leva klart sitt liv, hunnit uppleva alla dom där sakerna som man vill. fick reda på nu ungerfär 3 veckor senare att en tjej, som några i min gamla klass umgicktes med. att hon är död, pga cancer. och sista inlägget i hennes blogg var att hon ville säga att hon älskar sin familj och hennes vänner. alla dom som stöttat henne, och funnits där. och massa sånt, då var hon inlagd på sjukhuset och bara liksom låg och väntade på att dagen skulle komma.. tänk hur hon kände sig, kan inte ens föreställa mig tanken. sist jag såg henne var nog på gothia i somras, i kön påväg ut. och hon verkligen skrattade och var så glad. och då hade jag ingen aning om att hon hade någon sjukdom. det är så himla lätt att dölja. men endå vet man att oron finns hela tiden varje dag. att de ska bli värre och värre.

inte bara att dö av en sjukdom. hemskt är de att bli mördad, bli påkörd av tåg, m.m
usch, kan hända vem som helst, oftast är de dom bästa som blir offret.

och förstår mig heller inte på dom människorna som t.ex dödar en person, skjuter, knivhugger, våldtar.
och alla sånnadär grejer. sånna människor borde utrotas.

och sen har jag alltid undrat vilka som verkligen skulle brytt sig, om jag skulle dött.
men de är ju en sån fråga, som man aldrig kommer att få ett svar på. ofta är de ju vissa folk som "hatat" en innan, och kollat snett och snackat skit som skriver massa texter, om att dom saknar en och massa sånt. patetiskt, varför bry sig när man är borta?, men mjo.. de är väl sant; du vet inte vad du har förens du mister det.


äntligen fredag

sitter här och dunkar musik i mina stora hörlurar, mys

igår drog jag och solade, emelie satt och väntade på mig. hm, stackarn.
fick pyttelite färg, men syns knappt, hoppas på mer färg antingen idag ellre imorgon. får ju egentligen inte sola solarium, eftersom jag pierca naveln för ett tag sen, så de har blivit helt tort och rött. hm, inte bra! =(
ska nog träna idag tror jag med min syster och hennes kille. om dom orkar.

skönt med helg iallafall, inget planerat, men orkar ingenting när de är så dåligt väder. men sommaren är snart här, så bara att vänta.

kom på nu att de bara är 3 månader kvar tills balen och bara 3 månader kvar i 9an med alla underbara människor.
tror jag ska kolla runt lite efter klänning nu, vi hörs =)

mot gymmet

idag fick jag gå tidigare från skolan för att gå på ett samtal.. hm!
iallafall, efter de så köpte jag mig ett par jeansleggins, skitsnygga. har inga kläder längre typ, tröttnar ju så lätt.
aja, gjorde nyss en hallonsmoothie, skitgott. hihi kom på de själv att göra sån (a) hahah aja.
snart ska jag träna, skulle sola också men fanns bara två lediga, så får sola imorgon, om jag orkar.

jaja, nu ska ja leta upp träningskläder, pusshej

nationellaprov i engelska, usch

idag hade vi nationellaprov i engelska, rätt svårt faktist!
just nu kollar jag top models. och snart ska jag städa, för halv sex ska jag dra och gymma










helgen har varit underbar

min bästavän från skåne kom till mig i torsdags, och åkte hem idag =(
har iallafall haft skitkul, hon följde med mig till skolan i fredags. och efter skolan hade jag matteprov, usch.. gick inte alls bra! men jaja.. vi gick hem direkt efter skolan, och senare på kvällen gick vi och köpte massa godis, och pizza. så när vi kom hem igen så satte vi på fjorton suger, och myste och snackade massor, och sånna grejer. sen kollade vi lite eva och adam och så.
på lördagen vaknade vi och började fixa oss, sen gick vi ut och tog massa kort, blandannat dom som är i inlägget nedanför, men finns massor mer.  vi reserverade biobiljetter till remember me! en oerhört bra film, årets bästa film tror jag nog. så jävla bra gjord, så den måste alla se tycker jag!
efter bion, drog vi hem kollade tv och satt lite vid datorn, och sen gick vi och la oss.

och idag har vi inte gjort alls mycket, vaknade .. fixade oss, och sen skutsade mamma oss till stan så åt vi, jag åt på burgerking och hon på mcdonalds. haha, hm.. intressant. men iallafall idag är ju sista dagen för mig att käka tjockismat och godis och sånt. eller någon gång ibland ska jag äta tjockismat. men ah, sen ska ja ju börja gymma regelbundet, hm? kommer nog lyckas.... i mina drömmar (A)

aja, nu ska jag leta efter någon bra film och mysa ner mig i sängen.. eller något! pussshej

bästavän är här










I just want to let it go for the night

wiii, imorgon kommer bästavän till mig. längtar!

hm, iallafall .. idag hade jag engelskaprovet, och vet inte riktigt hur de gick, men hoppas iallafall på G.
och matteprovet blir på fredag efter skolan. drog till life och gymma igår med min mamma, syster och hennes pojkvän. ska skaffa gymkort där nästa gång, skulle solat och sånt också, men bara ett vanligt ledigt. så vi sket i de, får sola nästa gång ist. måste verkligen gymma och sola nu innan sommaren, hihi.

skulle ju egentligen börjat gymma på crudo, men HAHA. nej jag ångra mig, hade glömt hur de var inne på life, så längesen jag var där. inne på crudo är de typ ett rum, sen ett tjejrum och sånt. nej usch, mycket bättre på life :)
drar kanske och tränar idag igen, men mamma mår inte bra.. så hm, tror inte.. hon måste liksom med för ska ju fixa kortet.. annars hade jag bara kunnat dra dit med någon av mina systrar

om två veckor är de simtest me klassen, så dags att hårdträna, hahaha nej skoja.. tror inte ens jag ska vara med på det som vanligt, men sugen på att bada.. så får se :o

käkade nyss kycklingsallad från liba, så jävla gott. älskar det!
aja, nu ska jag upp och städa mitt rum lite, ser ju ut som ett jävla bombnedslag!

pysssss

hm, måndag

skolan tar livet av mig, usch.
gick och la mig vid 10 igår, fatta vad gött det var. var rätt pigg på morgonen då.
så tror jag ska sova nu snart. iallafall, idag köpte rebecca biljetter, så hon kommer på torsdag. fyfan va underbart!

på onsdag har jag både matteprov och engelskaprov, usch. kommer få ig på båda :o
men imorgon får vara en pluggdag, sen på onsdag efter skolan någon gång ska jag träffa alexandra. hm, längesen =(

aja, nu ska jag sova.. ska bli skönt, men vi hörs. puss

tonårsliv

vilken timing, hihi. har precis duschat, och sattit på mig mjukiskläder. så satte jag på femman, och tonårsliv börja precis. hm, mysigt. skit längesen jag såg den, och lindsay lohan är så himla bra skådespelare. och killarnas favorit megan fox, faktist är hon riktigt jävla snygg i den här filmen. aja, nu ska jag och dino kolla vidare

pusshej

cut cut cut, jag mår så dåligt

sånt som jag aldrig kommer kunna beskriva,
sånt som jag själv aldrig kommer fatta,
sånt som jag inte kan kontrolera.

känns som att alla tycker illa om mig nu förtiden, vet inte längre vilka som är dom äkta vännerna.
vissa säger, jag älskar dig för den du är. du kan lita på mig, jag lovar!
och massa sånt, men sen hör jag från massa olika, att den sagt jävla massa skit den har emot mig.
sen kommer vissa och säger "jag trodde du berättade allt för mig, som t.ex ........"

så vet jag att jag bara berättat dedära till en enda person, så jag frågar.. har den berättat?
och då svarar den ja.

och varjedag får jag höra nya saker.

vilka fan är äkta och vilka inte?
vissa är riktigt jävla bra skådespelare


studiedag idag, hihi

hej snygging

hm, hade inte matte-provet igår heller. för skulle göra en annan sak efter skolan, så gör det på onsdag istället =), efter skolan följde jag och emelie med michael in till stan, för han skulle köpa en grej till sin bräda. sen drog jag och emelie hem till henne, och hon fixade sig. och sen drog vi till mig, så fixade jag mig också. så drog vi till stan lite senare och var där under kvällen. sen skulle vi hem och gå på toa och sen ut igen, men så blev de inte för vi däckade i min säng. vaknade lite innan 12 och käkade frukost, sen drog hon hem till sig och fixade sig, och sen kom hon tillbaka så kollade vi på fjorton suger. och jag älskar den filmen, så himla underbar. handlar ju om hur de är i verkligheten, t.ex att en tjej kan bli våldtagen så fort man är på en fest och bara är lite för full. fattar inte hur man kan ens tänka tanken att sätta på en medvetslös tjej, eller aa inte annars heller men ni fattar. men jaja, iallafall.. varje gång jag ser den filmen, så längtar jag efter sommaren, åh!

nu ska jag se om de finns någon bra film att kolla på, kanske fucking åmål, men såg den rätt nyss med klassen.. så vet inte, men är sugen på någon svensk tonårsfilm. annars blire väl någon sån där highschool film, kanske a cinderella story, hm? längesen =)

aja, ha de så bra. pussochkram

just de, jennifers dag idag, så grattis till henne :d <3

bästavän kommer nästa vecka?

sitter och pluggar matte, och blir helt .. förvånad på mig själv typ, för jag fattar varenda tal. som jag aldrig kunnat innan. men kommer inte kunna det imorgon, det är bara just nu. kommer blanda ihop allting, så är det alltid. men aja, ska plugga vidare, går igenom hela kapitlet. hm tråkigt.

men en sak som gjorde min kväll, är att min bästavän som bor i skåne kommer till mig nästa torsdag tror jag, om hennes pappa går med på att betala det. och de hoppas jag att han gör, de är ändå rätt billigt. 345kronor, liksom från skåne till göteborg. hm, fan va muuuuujs! inte träffat henne sen dagen efter nyår, så nu är de fan dags! =)

i'm only gonna break your heart

funderar på att skaffa snelugg, låta min lugg växa ut och klippa snelugg, klippa upp håret, och färga. färgar alltid mitt hår mörkbrunt när jag färgar, så funderar på att testa på lite ljusare denna gången, mörkblond typ. blir de fult, är de bara att färga om =), men får se hm..

den färgen hon har på bilden, den älskar jag!

http://ultimatenicole.webblogg.se/images/2009/snelugg-2-kopiera_41992257.jpg

hur kan man älska någon, som har älskat någon förut?

hej sweetie

hade inte engelska-provet idag, som tur var, läraren var sjuk. hm, men imorgon har jag matteprov, omprov. så de blir efter skolan, usch! men jaja.. så snart så ska jag ta fram matteboken och plugga lite på det. åh, nu kom jag och tänka på när jag och felisia alltid umgicktes. så behövde både plugga, och då var de ju sommar. så vi ba; gå till vättle (våran skola, också min och hennes, hm... "mötesplats") så pluggar vi, så satte vi oss där på bänken utanför skolan och pluggade, fast de blev ju inte så jätte mkt plugg men jallafall. saknar dom tiderna.

men känns jallafall skönt att solen skiner, man känner verkligen värmen när den lyser på en. och himlen är helt blå. oh! =)

imorgon är sista skoldagen på denna veckan, hm sen är de helg. funderar på vad jag ska hitta på i helgen.. får väl kolla runt vad som händer, förra helgen låg jag ju bara hemma i sängen och kollade på film. hm, denna helgen vill jag hitta på något kul (:

hm, funderar på att köpa en sommarklänning eller något sånt idag, får väl kolla runt lite om jag hittar någon jag gillar. kanske blir något helt annat, skor kanske, de behöver jag.. tygskor tror jag, har jag kännt hur länge som helst att jag behöver. hm, jo men de var en bra idé hih, 99% säker på att de blir iallafall skor =)



bara för jag saknar vår tid, så får de bli en bild på oss två. en sommarbild, och ett BIG LOL, på att vi hade samma tröja på oss, haha åh gud.


lät du henne komma närmre?, var hon vackrare än mig?

pink

jag, i min nya tröja.. hihi cute =)


s t a d e n

drog till stan förut, själv hihi. aldrig åkt till stan själv någon gång och kollat kläder faktist. men de var rätt skönt. fast ja, kollade inte precis runt i affärer, jag visste vad jag ville ha så gick direkt till gina, och köpte. jag älskar gina, så jävla snygga kläder =)

iallafall, köpte den tröjan på bilden, 249kr. hm, jag är wannabe dessie nu bara för de! wowowowoowowow.



dom har inte saltat ute till busshållplatsen så halkar runt hela tiden, hahaha.. usch, ge mig sommar NU!
pluggat lite på engelska, bara läste igenom orden och lite verb. orka inte sitta länge, så aja.. får väl se hur de går imorgon, hm.... nu ska jag sova, natti!

bara något att titta på, hihi snällis =)

för ett tag sen, hm skulle träffa jessica om ni ville veta :)





och här är ngn annan dag, hm gjorde något med kameran :o

prov imorgon

hej sötnos

jag kom hem från skolan för någon timme sen, gjorde lite mat och sen satte jag mig vid datorn. jag tänkte göra ett videoinlägg, liksom bara för att. men kunde aldrig vara seriös, och dessutom hade jag ingenting att säga. hm, aja snart så ska jag plugga engelska, har prov imorgon, förra veckans prov, var sjuk då!

haha, sitter i köket.. och en kille som heter peter, med mcdonalds-ögonbryn, som går i min skola har gått förbi hundra gånger nu typ, ser lite kul ut. jag själv är alltid rädd att någon ska se mig gå förbi dens hus, om dom t.ex sitter med familjen och käkar middag. haha, pinsamt!

och idag har solen varit framme hela dagen, fyfan va skööönt!? =)
så lite snö har smällt, och nu hoppas jag att ALLT smälter bort så att det börjar bli varmt.

två skoldagar kvar, sen är det helg. hur skönt är inte de liksom? aja, nu blir de plugg. men bjuder på några bilder på mig... som vanligt hihi snäll jag är =)



hm, cp?




säger ofta godnatt?, hm haha.

kom nyss hem från min pappa. hm, hans tjej fyller år idag, så vi åkte dit och käkade tårta.. mums!
ska snart ta och sova, kommer aldrig komma upp imorgon. börjar klockan 8, och som jag sagt så tar de ju lång tid att somna. så hmmmm.. aja, skitsamma. har chill-lektion på morgonen, BILD! fan va gött.

men nu kom jag på att jag har slöjdprov imorgon, som jag inte pluggat på. hm, aja får plugga imorgon på bilden och se om jag får in det. annars så får jag göra det nästa vecka istället. jag vill verkligen få godkänt i alla ämnen i skolan. men allt går bara neråt och neråt. känner fan stress nu, när jag kom på idag att det är 3 månader kvar tills skolavslutningen. och jag känner på mig att jag börjar få mer och mer ig. hm, får verkligen kämpa nu.

till att börja med får jag gå till skolan alla dagarna denna veckan, och det är ju bara imorgon(tisdag), onsdag och torsdag. för sen har vi ju studiedag. men iallafall, om jag klarar dom tre dagarna så känner jag mig iallafall lite nöjd.

jaja, nu ska jag sovaaaa! känner alltid varje morgon "VARFÖR GICK JAG INTE OCH LA MIG KLOCKAN HM, SEEEX?!?!?" så att jag är utvilaaad. men ja, så fungerar de ju inte i min värld.

just de, köpte en ny väska idag. hm, ingen så jätte speciell men bra att ha, tröttnar så lätt på saker, och tycker att de är.. fult, så lägger undan de efter ett tag. så köpte en ny väska som jag kan ha till skolan, och som jag kommer att ha användning till för andra tillfällen också, i sommar t.ex, åh.. sommareeeeen! <3 , iallafall ginatricot 299kr. den på bilden nedanför, fast i svart hihi.



aja, hörs imorgon puss


RSS 2.0