vila i frid farfar, min ängel!

nu finns han inte längre på vår jord, bara i mitt hjärta och i mina minnen! jag älskar dig.

igår vaknade jag, fixade mig sen drog jag mig till stan för att köpa något fint som ja skulle ha på kvällen, blev ju nordic. köpte ett par vita shorts, snyggt. iallafall, först drog vi till partille för att hämta cider, och sen tillbaka till göteborg, och vidare mot frölunda. när vi väl var framme, och skulle in, så fick vi inte komma in, eftersom vi hade druckit. så dom sa till oss att dra. så vi gick till mcdonalds, och där träffade vi några killar, som kände dom som jobbade där och dom fixade in oss, as snälla :) men fyfan, var inte aaaalls mycket folk, så inget bra slut på nordic. var ju sista nordic i göteborg. men var endå en lyckad kväll, kom hem vid tre eller ngt, och deckade direkt, fyfan var helt död.

vaknade vid 1 eller något, fixade mig sen drog jag till allum, med milla, carro och kim. köpte ett par rosa shorts, och lite så, sen påvägen hem åkte vi till utby pizzerian, och köpte kebabrulle, fyfan va gott! haha.

aja, har bara en skoldag denna veckan, asgött! nu ska jag kolla på en film på 3an, pusssssss

min farfar är den bästa!

kom nyss hem, åkte och hälsade på min farfar, som fyller år idag. blev ju inte så mycket att träffa honom, som jag hade sett framimot, eftersom han är jättesjuk, så sjuk trodde jag inte han skulle vara. han kunde inte ens hälsa. ville bara gråta så fort jag såg hur sjuk han var. förstod att detta är sista gången jag träffar honom. men jag höll tårarna inne, men nu faller dom.. fattar inte hur allt kan gå så fort, hur han kan ha blivit så sjuk på så kort tid. min underbara farfar, åååååååååååhhh, aja ska ut nu!

felisia, om du läser detta.. jag försökte ringa dig, men du svarade inte. lovee

goooodnight

muhaha, blev ingen solning.. för precis när jag gick ner, så såg jag att vi skulle grilla, men hm, får bli imorgon istället helt enkelt :)

passade lillen en liten stund, kollade på pippi, hon älskar verkligen pippi, hihi.
men ja, har sovit en liten stund nu, fattar inte hur jag kan va så trött, eftersom jag sov ända till halv 12 idag. aja, börjar klockan åtta imorgon, så ska väl sova nu, men känns fan som att de är mitt på dagen, de är ju förfan aaaasljust ute :o, aja.. puss <3

hörs senare hihi

kom nyss hem från skolan, så jävla fint väder är de ute, blåser lite kallt.. menmen!
snart är de klassresa, angeredscupen, vättle os, balen, och skolavslutning! asgöttttttt

ska boka soltid nu, orkar egentligen inte åka ända till storås för att sola, men tycker de blåser lite för kallt ute för att sola, så blir solarium ist.. aja, puss

jag mår så braaaaaaaa

kom hem nyss, träffade vackraste julie, fyfan.. ett år sen vi sågs sist snart. de blir alltid så, vi träffas, sen nästa gång blir ett år senare. fyfan, får fan träffas oftare :), skönt att snacka med henne iallafall.

nu sitter jag och lyssnar på en låt som jag fastnade för inatt, fattar inte ens texten, eftersom den är typ dansk.. men den är asskön. rasmus seebach - natteravn! <3

aja, skola imorgon.. fyfan, men endå typ bara en vecka kvar med lektioner, eller aa nästan iaf. nuuuu ska jag dra!
pussss och kram!

ÄR HON INTE TYP FÖR SEXY?!

lyckad kväll igår

fyfan vilken bra fest de var igår.. drog på göteborgs gigantiska spontanfest. så jävla mycket folk, trångt som fan, även fast de var utomhus, hahaha. träffade massa trevligt nytt folk, sen när de slutade stannade vi kvar lite och snackade med lite olika folk, och sen skulle vi vidare på efterfest i linné, men på spårvagnen påvägen dit, träffade vi på en kille i min gamla klass storebror,och hans kompisar, så vi hängde på dom. sen blev de att jag, emma och min gamla klasskompis bror och hans kompis, drog hem till mig. och dom sov över, mys.

vaknade klockan 10 av att min syster ringde och ville att ja skulle passa tindra, och emma hade gått hem, utan att jag visste haha.. killarna blev lite småtjuriga att dom var tvugna att gå hem redan, för dom ville sova haha. assnäll är jag!

när min syster kom hem, så satte vi oss ute på altanen och stekte, muhaha. sommaren är verkligen här, så jävla vamt är de, och jag är på så jävla bra humör hela tiden, nu kom min mamma hem, hon har varit i varberg, så ska gå ner och snacka lite med henne, pusspuss




haha, gud..

sommar sommar, så de ska va!

vaknade med solen i ögonen, hihi.. fyfan va bra!
legat och solat hela dagen, ska snart fixa mig lite och se om någon vill träffas. så jävla gött väder ju, så passar väl på att köpa en glass också (a)
jaja, puss och kram

grillning & mys

grillade idag med mamma, mina två systrar deras pojkvänner och tindra. mums!
satt kvar ute på altanen hela kvällen typ och snackade och sånt, sen senare kom alexandra. och vi kollade på film, mys hihi. sen drog hon hem. och nu sitter jag här, ska snart sova.. tänkte bara slänga in ett inlägg innan ja ska sova, hihi. imooorgon måste jag sola, sen vet jag inte vad som händer, skulle kankse åkt till mariestad imorogn, men så blir det inte. men tror jag ska träffa min kompis emma, umgicktes varje dag med henne förr, men sen gled vi isär. så de blir nog kul :) har ju även gått i samma skola som henne i 7an och 8an, men endå umgicktes vi inte då. hälsade knappt. men nu har vi börjat få upp kontakten och snackar lite ibland, känns bra :)

hoppas vädret vänder, regnar ju fortfarande.. håller tummarna på att jag vaknar med solen i ögonen så jag kan gå ut på altanen och sola istället för att dra till solariumet. puss

vart tog sommaren vägen?!

hade bip test sista lektionen idag, fyfan va jobbigt! haha, klarade bara 5,7 eller ngt. har så jävla dålig kondition.
aja, vill sola .. men får se om de blir ngn solning idag, nu ska jag iallafall in i duschen, puss

en bild säger mer än tusen ord

gick ut med felisia förut, vi köpte mjukglass med strössel, mums. och satte oss på gräset och snackade lite hihi, och tog massa kort. här kommer några :)











you and i

kom nyss hem hihi, är asvarmt i mitt rum, kläder överallt. blää

vill åka bortbortbort!
vill ha sommarlov!
vill bara leva livet, *

men skolan gör så man inte kan leva livet fullt ut,
blö, aja bara halvdag i skolan imorogn, börjar efter bamba
om jag inte ångrar mig och vill gå och umgåss med femmorna eller vad de är, fadderdag.


yayaaaaaa, snart sommarlov så ska inte klaga, tiden går fan asfort. måste nog göra de bästa av den sista tiden som är kvar i skolan. både för betygen, och att man inte kommer träffa klassen mer typ. blä, aja.. nu ska ja se om någon vill ut med mig eller något, puss :)

music






en kille jag var tsm med när jag var mindre sjungde denna till mig, hahaha aw.




denna låten är så jävla hemskt, själva händelsen är så hemsk. lilla malin, hon såg så söt och snäll ut, varje gång jag går över en sån där tågräls, så tänker jag på henne. även fast jag inte kände henne, men fyfan.


samma sak med denna, lisa reberg. båda blev påkörda av tåg, födda år 95 och 94, usch :(


kärlek till låten


sommarkänsla




suuummmerr

kom precis hem, var en jättefin och sorgsen begravning. hemskt!
och min mamma är så hemsk, hahaha.. alla satt i bilen, mormor med, så säger mamma; ska vi kolla om vi ser ove (han som dött) springa omkring? och alla bara, ove?! :s , hon ba; ja .. han kanske har blivit till ett djur?

aja, vet inte riktigt vad jag ska göra nu .. senare ska ja iväg och sola iallafall. de är jättevarmt ute idag, skönt :)
har ju fått hem mitt löshår, så måste färga de och mitt hår någon dag så att de blir samma, är ju ungefär samma redan, bara att de är lite mörkare :)

bara för att sommaren börjar komma nu, så lägger jag upp lite sommar bilder hihi =)





















och den här kan man nästan säga att den är årets första sommarbild, hihi.


sängen väntar (a)

nyss målat naglarna hihi, vet inte ens vad jag ska ha på mig imorgon. måste ju ha ngt svart eller något sånt.
en sak jag undrar, om de är en sorgsen dag, varför då göra den ännu deppigare genom att bära deppiga kläder?
man kanske blir gladare om man har typ färgglada kläder?, hahaha.. okej kanske inte något direkt kul att skämta om. men endå :(

ska snart sova, ni få som läser de här, får ha en jättebra dag i skolan imorgon. kraaaaaaam

ingen skola imorgon

imorgon blir det ingen skola för mig, skönt. men ska tyvärr på begravning, aldrig varit på begravning innan tror jag. hemskt =/

iallafall, ska nog dra till storås och sola snart, är ju bara 2 eller 3 veckor kvar till balen, och kan ju inte vara helt blek och blända alla andra :( haha.

aja, ska höra om någon vill hänga, med annars får jag ta bussen. puss hörs sen :)

ett varmt bad väntar, hihi

min mamma kom hem för en stund sen, och har blivit brun. känner att jag måste gå till solariumet imorgon HAHA.
jaja, fick ett armband, naomi campbell parfym, somrig parfym hihi. och ngn slags tvål typ, haha, och nu när jag tänkte på de så blev jag sugen på ett varmt bad, så tror nog jag ska gå och fylla badkaret, med maaassa skumm.

älskar måndagar, eftersom jag inte går på spanskan längre.. så börjar jag tio i ett, och har då bara hm.. en eller två lektioner, asgöttttt!

ser faktist fram emot ett långt bad nu, känner att jag är rätt sliten, jaja. hörs antingen senare, eller imorgon.



jag, johanna och micaela :)








några av mina profilbilder på fejjan ;)


ta mig utomlands? :(

åkte till mariestad i förrgår, och kom hem igår. hihi, var asmysigt, trevligt folk och allting. först drog vi till ungdomsgården, och träffade två killar. och sen drog vi vidare, hem till två andra killar, två göteborgare haha, asballt :) iallafall, drack lite där, och sen senare så drog vi hemmåt och på vägen så träffade vi på sofie, och följde henne hem, och sen gick vi hem, och då kom två killar och vi kollade på film och lite så. saknar felicia redan, hihi. men vi träffas igen den 29maj (: , ska snart till henne igen också, hiho.

aja, idag träffade jag jessica och hennes lillasyster en stund också. sen när jag kom hem så städade jag litegranna, för min mamma kommer hem om en stund från grekland. är inte alls avundsjuk. ska fråga min mamma sen om hon och hennes kille, vill åka utomlands med mig och felisia. men de kan man väl kanske bara drömma om? :(

vill, och skaaaa åka utomlands. om inte dom vill, så får jag väl se om ngn annan ska utomlands och fråga om jag kan hänga med :$ hahaha. aja, nu ska ja kolla tv, pusspuss.


hade visst fans i mariestad, och självklart så ville dom ta idolbild :)







come on baby, turn the lights off

hej sweetie.
åkte till stan igår med jessica, köpte klänning till balen, äntligen! på bikbok faktist, för bara 200kr, billigt och bra, den är skitsnygg, så ja.. hihi. men idag testade jag min systers studentklänning, trodde inte den skulle passa eftersom hon är så liten, men de gjorde den, och den var aaaassöt, så vet inte vilken jag ska haaaa! men tror jag ska ha den från bikbok hihi.
sen köpte jag en ljus jeansjacka också, från ginatricot. så nu är jag nöjd.

kom hem för en halvtimme sen, har varit och solat, måste ju bygga upp en bränna tills balen, kan ju inte gå där helt blek =) men men,  om ngn timme ska jag träffa felisia, vi ska gå på bio, mys!


systers student klänning. finare irl


från bikbok, finare irl.

tillsammans är vi bäst



sen första gången vi träffades, så såg jag dig direkt. och du kramade mitt hjärta så de formades perfekt. du höll om mig i kylan, så jag slapp stå där helt själv. vi passade perfekt, som den pusselbit som fattas. de finns tusen andra, men ingen lika bra som du, ingen är som du. du är allt som jag önskat, du får mig att må bra. du gör mig lycklig ända in i själen, du ser mig på riktigt för den som jag är. i love you ♥

nordic 29maj

den 29e maj, blire de nordic.. haha, kommer säkert bara komma massa små fjortisar, men endå. rätt kul att rabih och eddie ska dit :), sen ska jag och jw kanske sälja biljetter också, inte så lång tid kvar så vet inte riktigt. haha, jaja.. tagga eller något! :D


can you smell the sun?

eftersom min mobil blev både snodd och tappad på samma kväll, så har jag ju haft en dålig samsung utan kamera och knappt något minne, men nu äntligen så hittade jag ett batteri till min gamla sonyericsson, hihi asbra. så nu kan jag ha musik och ta egobilder (a) hihihhi, och har massa gamla bilder sen i somras och sånt på mobilen, åh vad jag saknar och längtar till sommaren. tror fan de kommer bli världens bästa sommar, vet inte varför, men känns så =)
bara för jag tänker på sommaren, så lyssnar jag på massa sommarmusik. love it!

ligger här och har rengöringsmedel på naveln, eftersom den är lite infekterad.
känner att jag måste börja gymma oftare, var iförsig och tränade igår, men ja.. har börjat bli så jävla seg, haha men man vill ju ha muskler till sommaren HAHA, lycka till säger jag bara.

ska åka till stan med min syster någon dag, och kolla balklänning. fyfan, känner mig asstressad. skolan är snart slut, herregud!

bjuder på en bild från i somras



en från i vintras


och såhär såg jag ut igår, hahaha intressant!

there's so many ways to love you

valborg var både lyckad och mindre bra. de mesta var lyckat, de var mer ett dåligt slut. bråk mitt i centralen med alexandra, men vi träffades igår kväll och snackade om det så nu är det löst. hihi, asbra!

imorgon är det skola igen, usch. drog och solade igår med min syster och hennes kille. brände mig lite, men börjar iallafall få lite färg, ska nog sola imorgon igen =) men de dåliga är att min navelpiercing har inte ens läkt än, för att jag solar solarium, den kommer aldrig läka. den blir infekterad, sen rätt bra, sen infekterad. och den kommer ju inte vara läkt i sommar tror jag inte, men jaja.. de blir väl säkert bra. drömde att den blev så infekterad att hålet gick upp, eller vad man säger.. så jag hade ett jack där istället för piercingen. haha :(

sen drömde jag att jag fick en liten bebis också, och jag var så jävla glad, och älskade mitt barn mer än allt i världen. och nu vill jag ha en liten bebis bara för de :( , har tänkt innan att jag inte vill ha barn, för de är så jobbigt. men nu när jag kände den känslan, så vill jag ha det. åh hihi

aja, ska snart sminka mig lite och så, ska till min syster och fira henne IGEN, firat henne 2 gånger redan bara för jag är så snäll, hihi. men pappa och farmor ska komma dit, så ja.. hoppas dom bjuder på något gott, ahhahah

vill ha en iphone också :o, ska fan fråga mamma om jag kan få en när hon kommer hem från monaco, haha.. men kommer jag nog inte få isf förens jag fyller år :(

RSS 2.0